Miluji buchty. Teď už z celozrnné mouky. Je to zdravé nebo ne?
Otázky a odpovědi O ZDRAVÍ
Žena mi občas nabídne, co si vaří pro sebe – dušenou zeleninu, nebo hrachovou polévku. Když si to dochutím, je nazlobená, že už to není zdravé. Má pravdu?
Někde jsem slyšela, že se mají luštěniny namáčet přes noc a než se začnou vařit, tak vodu vyměnit za čerstvou. Je to prý jinak škodlivé. Je to tak?
Prosím, jak je to s bramborami a kukuřicí, jsou vhodnou součástí přirozené stravy?
Pokud se člověk stravuje delší dobu například deset let přírodní stravou, mění se negativní rysy v obličeji na pozitivní?
Chtěla bych o víkendu dělat čištění žlučníku pomoci horké soli, olivového oleje a grepové šťávy. Pěkně vás prosím, je tato očistná kůra pro mne vhodná?